Snickare i Malmö

Välkommen till AM Renovering!

Takarbete

Golvläggning

Utbyggnation

Köksinstallation

Totalrenovering av hus

Staket

Snickare i Malmö

Behöver du professionell hjälp av en snickare?

Renoveringstjänst är ett byggföretag beläget i Malmö. Vi utför alla sorters uppdrag inom renoverings/byggsektorn. Att ha en öppen dialog, utföra ett bra jobb med hög kvalitet och att du som kund är nöjd är viktigt för oss.

Kontakta oss gärna för tips, råd och för en gratis offert.

Ni planerar, vi bygger

När ni har planer på att bygga nytt eller renovera kan vi ordna så att det går från plan till verklighet. Tillsammans hjälps vi åt att skapa ett resultat som går helt i linje med vad ni hade tänkt er. Vi kan hjälpa till med det mesta som har med byggprojekt att göra, som att utföra en totalrenovering av lägenheten eller ordna med ett nytt kök.

Var utför vi uppdrag?

Vi finns i Malmö och antar uppdrag i Malmö med omnejd. Oavsett om ni är företagare eller privatperson, bor på landet eller i stan, är ni välkomna att höra av er.

Våra tjänster i ett nötskal

Med tjugo års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av kvalitativa tjänster. Vi kan ordna med badrumsrenovering, köksrenovering, takläggning, golvläggning och utomhusrenovering. När det kommer till att få ett ordentligt byggprojekt är det till oss ni ska vända er. Vi lägger stort fokus på er som kunder och värnar om kundkontakten. En bra dialog mellan oss och kund är det som gör oss lite bättre än alla andra.

Offerten är alltid gratis

Oavsett vem du är eller vad du vill ha hjälp med, kommer vi alltid att utfärda en offert till dig innan vi påbörjar ett arbete. Offerten är alltid gratis och den är till för att hjälpa dig som kund att få det du kan kräva. Ingen betalning ska ske innan allt i offerten har genomförts och kontrollerats. Kontakta oss redan idag för att få din offert. Kontakta oss för hjälp av en snickare redan idag!

Glöm inte rotavdraget

När du ska anlita en snickare eller hantverkare för diverse byggprojekt kan du ha möjlighet att använda dig av rotavdraget. I så fall ser vi till att det kommer med på din faktura från oss. Är du osäker på om du kan göra rotavdrag? Läs mer på Skatteverkets hemsida och ta reda på saken.

Vi hörs! / AM Renoveringstjänst